Surađujte s nama

man-1454744_640

Sviđaju vam se teme o kojima piše časopis Green Life? Autor ste ili se želite okušati u pisanju članaka?

Onda ste na pravom mjestu.

Sigurni smo da upravo Vi imate što napisati o zdravom životu, zaštiti okoliša, održivom razvoju, zdravoj hrani, prirodnoj kozmetici, energetici, obnovljivim izvorima energije, rekreaciji, zelenim tehnologijama, urbanizmu, ekološkoj poljoprivredi i brojnim drugim “zelenim” temama o kojima piše Green Life. Poštujemo akademske dosege i titule, ali smo isto tako mišljenja ( a i povijest je to dokazala) da ima puno ljudi koji mogu kvalitetno pisati bez ovog prije navedenog. Stoga nas, uz svo uvažavanje, malo manje zanimaju Vaše biografije i životopisi, a više kvalitetni i zanimljivi članci bez obzira tko ste i što radite u životu. 

Našim autorima s kojima ostvarimo suradnju u budućnosti nudimo mogućnost pisanja blogova, kolumna, video blogova te ostalih oblika  na našim stranicama i u našem časopisu  čime se  mogu izgrađivati kao autoriteti u određenim područjima koje pokriva Green Life.

U sljedećem periodu namjeravamo dodatno financijski nagraditi najčitanije autore.

Nakon objave prvog članka u tiskanom izdanju možete se s nama dogovarati oko tema za vaše slijedeće članke i načina na koji želite surađivati u kreiranju časopisa Green Life.

Na ovaj način želimo stvoriti čim kvalitetniju mrežu suradnika s kojima ćemo u budućnosti surađivati te pružiti priliku mnogima od Vas da objave svoje prve radove.

Cijena i veličina članaka

Članak mora imati minimalno 6950 znakova s prazninama i za njega plaćamo 100,00 kn neto. Broj članaka koje može objaviti jedan autor nije ograničen.

Moguća su dva oblika isplate: putem studentskih ugovora i autorskih honorara.

TO JE ONO ŠTO ZA SADA MOŽEMO PONUDITI. NADAMO SE DA ĆEMO USKORO SVIM NAŠIM SURADNICIMA MOĆI PONUDITI PUNO BOLJE UVJETE, ALI SIGURNI  SMO DA STE I SAMI SVJESNI KOLIKO JE U DANAŠNJIM UVJETIMA TEŠKO POKRENUTI I ODRŽATI BILO KOJI PROJEKT U HRVATSKOJ.

Što članak osim samog sadržaja mora sadržavati:

 • ime i prezime autora
 • kontakt (mail i telefon)
 • sam tekst mora sadržavati najmanje dva podnaslova te dva citata (dio teksta, ne dulji od jedne rečenice koje ćemo posebno istaknuti, a koji posebno naglašavaju bitan dio teksta)
 • napomenu o načinu isplate (studentski ugovor ili autorski honorar)
 • napomenu da  autor želi da mu se uz tekst objavi i slika (nije obavezno)  no ukoliko to želi slika treba biti najmanje rezolucije 200 dpi i treba ju poslati u privitku)

ČLANKE KOJI NE BUDU IMALI SVE NAVEDENE DIJELOVE NEĆEMO RAZMATRATI ZA OBJAVLJIVANJE

U ČLANCIMA NE ŠALJITE SLIKE VEĆ IH, UKOLIKO TO ŽELITE, POŠALJITE U PRIVITKU.

Članke možete slati na

 green.life.magazin@gmail.com

O temama koje nas zanimaju i o kojima bi rado objavili članke možete saznati na tri načina:

 • odlaskom na stranicu na kojem se nalaze kazala naših tiskanih izdanja iz kojih možete vidjeti teme koje nas zanimaju     http://www.green-life.com.hr/tiskano-izdanje/
 • uvidom u donji popis iz kojeg se vidi koje nas teme zanimaju i kojeg često nadopunjujemo
 • možete nam u mailu poslati prijedlog teme o kojoj bi pisali te ćemo Vam odgovoriti da li nas Vaš prijedlog zanima Napomena: ukoliko Vam odgovorimo da nas Vaša tema zanima TO NE ZNAČI DA ĆEMO VAŠ ČLANAK I OBJAVITI – NE ŠALJITE NAM NIKAKVE DRUGE UPITE VEĆ NAM NAKON POTVRDE DA NAS TEMA VAŠEG ČLANKA ZANIMA POŠALJITE GOTOV ČLANAK KOJEG ĆEMO ONDA RAZMOTRITI.

NA OVOJ STRANICI ĆEMO OBJAVITI NAZIVE ČLANAKA I IMENA AUTORA  KOJE ĆEMO OBJAVITI U SVAKOM SLJEDEĆEM BROJU TE NAS TI AUTORI ONDA MOGU KONTAKTIRATI RADI DOGOVORA O ISPLATI.

Za sve članke koje platimo zadržavamo pravo da ih objavimo u tiskanom, elektronskom i web izdanju, nekima od njih ili da ih ne objavimo.

Trenutno nas zanimaju sljedeće teme (što ne znači da nas tema Vašeg članka ne zanima): 

 • Eko terorizam
 • 10 korporacija koje imaju monopol na gotovo svu hranu  koju kupujemo
 • Hrvatski sustav trgovanja emisijskim jedinicama  stakleničkim plinovima (s osvrtom na svjetske trendove)
 • Štetni i opasni sastojci u kozmetici
 • Autobusi na vodik
 • Bademovo mlijeko

http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/benefits-almond-milk.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Almond_milk

https://authoritynutrition.com/benefits-of-almond-milk/

 • Novi trendovi u pilatesu

https://en.wikipedia.org/wiki/Pilates

http://www.pilates.com/BBAPP/V/store/pilates-reformers.html

 • Wingsuit flyinghttps://en.wikipedia.org/wiki/Wingsuit_flying

Autori i članci objavljeni u 3. broju časopisa Green Life:

objavljeni-autori3

Objavljeni autori se mogu javiti radi dogovora o isplati.